De app

De calorieteller is een simpele en intuïtieve App. Vind je ingrediënten en voer ze in. De calorieteller laat vervolgens zien hoeveel calorieën er exact in elk ingrediënt zit. Niet per 100 gram, maar ook per 10 gram of 26 gram. Jij kan zelf invoeren hoeveel gram je van een ingrediënt gaat gebruiken. Zo krijg je geen natte vingerwerk, maar een exacte optelsom.

Zo weet je ook daadwerkelijk hoeveel calorieën je exact tot je neemt. Waar het bij andere calorietellers giswerk is, is dat bij deze App niet het geval. Zodra je al je ingrediënten hebt ingevoerd, krijg je tot op de calorie zien hoeveel je exact eet. Toch ontevreden over hoeveel calorieën er in je gerecht zitten? Geen probleem! Wij hebben de oplossing..

Ook voor gebalanceerde maaltijden

Onze App geeft namelijk aan hoe je calorieën kunt besparen en wegnemen. Niet elk ingrediënt heb je per se nodig. Soms kan je ook minder van een bepaald ingrediënt nemen. Bijvoorbeeld bij vlees. Vervang dat door extra groente zodat je toch voldoende voedsel binnenkrijgt. Ook kan je vlees bijvoorbeeld vervangen voor tofu, vis of kip. Al deze tips krijg je van de App door. Ideaal wanneer je wilt afvallen. Ook voor de luie smartphone-gebruikers hebben wij de oplossing. Weet jij niet wat je moet koken? Bekijk dan onze gerechten. Zowel voor ontbijt, lunch als diner. Ben jij een sporter? Dan hebben wij een echte sportmaaltijd in petto voor je. Wil jij afvallen? Dan krijg je gerechten waar minder calorieën inzitten.

De calorieteller (ver)telt niet alleen wat je eet, maar ook wat je kan eten. Er staan voldoende gerechten in de App om elke dag afwisselend te kunnen eten. Daarnaast telt de calorieteller ook de calorieën. Ideaal voor iedereen die wil weten wat hij of zij eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*